Mooi werk

 

We hebben regelmatig vacatures voor persoonlijk ondersteuners en begeleiders op diverse locaties (Wonen, Werken/dagbesteding of Nachtzorg). Je kunt daarnaast werken vanuit de flexpool. Je werkt dan in verschillende teams en hebt veel vrijheid om je eigen rooster in te delen.

Contact

Ben je geïnteresseerd, maar heb je vragen of aarzel je nog? Neem gerust contact met ons op! Per telefoon: 038 467 1000. Of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Als je mailt krijg je uiterlijk de volgende werkdag antwoord. Misschien kunnen we elkaar blij maken!

 

Creativiteit en handen uit de mouwen

Bij ons kun je elke dag je creativiteit kwijt. Omdat elke dag anders is en we alle cliënten het beste willen bieden. Cliënten die een poosje nodig hebben voordat ze aan je gewend zijn. En die kleine signalen geven om duidelijk te maken wat ze willen. Dat vraagt creativiteit, passie, sensitiviteit, geduld en denken in oplossingen. Veel van jouw talenten, kennis en levenservaring kun je iedere dag gebruiken om cliënten hun eigen leven te laten leven.

Het vraagt ook om handen uit de mouwen steken. Voor de dagelijkse verzorging, om activiteiten als fietsen, wandelen en zwemmen te ondernemen en om een gezellige sfeer te maken.   

We onderhouden veel contact met familie van cliënten. Zij zijn heel belangrijk voor hen. 

Denken in oplossingen

We zijn eerlijk: wij vinden dit werk geweldig. Maar het kan nogal een uitdaging zijn. Cliënten hebben beperkte mogelijkheden om zich te uiten. Dat leidt af en toe tot frustratie en moeilijk, soms agressief gedrag. Zeker als ze je nog niet zo goed kennen. Als dat gebeurt, sta je er natuurlijk niet alleen voor. We lossen dat samen op, als team. En met hulp van andere experts bij Frion. Het vraagt wel dat je met tegenslag kunt omgaan en je niet snel uit het veld laat slaan. En steeds opnieuw in oplossingen denkt en niet in beperkingen.

Daar helpen we elkaar bij. En we worden er ook in geschoold, bijvoorbeeld in Triple C. Het gaat uit van een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie, het ontwikkelen van kwaliteiten van cliënten en van wat zij aan kunnen. Voor wonen, werken, zelfzorg en vrije tijd worden doelen opgesteld. Door hiermee aan de slag te gaan merk je als cliënt hoe het is om succes te behalen en daarvan te genieten. Dat biedt mogelijkheid om verder te groeien, een band op te bouwen met je begeleider en je beter te uiten.

Team

Een baan die nooit verveelt, enthousiaste collega’s, een inspirerende organisatie, wie wil dat niet? Teams bij Frion bestaan uit gedreven professionals. Meestal is dit een mix van jong en oud, van nieuwe inzichten en ruime levenservaring. We denken samen na over de beste mogelijkheden, geven en krijgen binnen het team feedback en we leren met en van elkaar.